weg-bladDe Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s 
is een Mayabeleving van persoonlijke en universele transformatie die voor iedereen is weggelegd.

Dat heb ik mogen ervaren tijdens een rondreis met rugzak door Yucatán en Chiapas. Wat ik van de Maya’s heb geleerd en wat ik bij hen heb mogen ondervinden wil ik graag delen. Laat me je meenemen langs diverse krachtplaatsen. Je krijgt weinig te horen van wat algemeen in reisgidsen en/of geschiedenisboeken is te vinden. Het gaat om aanvoelen. Ik nodig je uit om door de ogen van onder andere Mayasjamanen anders te kijken naar de wereld zoals wij die gewoonlijk ervaren. Op weg naar een nieuwe wereld.

Uitgeverij Elikser € 16,00 https://webshop.elikser.nl/de-weg-van-het-blad

Kennelijk heb ik hier iets alleen te ervaren. Maar wat? Dan zie ik waar ik sta. Onder mij rangschikken de deurposten in de stad zich tot één grote doorkijk. Dit is de weg van de zon, zoals Miguel me van de andere zijde had getoond. Maar dat betekent dat ik me nu in de positie van het binnenkomende licht bevind. Ik bedenk het me nog niet of er gebeurt iets waarbij woorden hopeloos tekortschieten.