waterpoemaIn het spoor van de Waterpoema; Levenswijsheid uit het Incarijk
volgt een mystieke reis door Peru en Bolivia. Het is een reis waarin ik mij mocht verbinden met de wijsheden van sjamanen uit het Incariijk en beter contact leerde te maken met mijn hoogste zelf.

De oeroude inzichten die mij werden geopenbaard. zijn helemaal toegesneden op de tijd waarin wij nu leven. De Taripay Pacha, oftewel de tijd waarin we onszelf opnieuw ontmoeten. De hoofdstukken van het boek zijn ieder een specifieke omgeving en een unieke ervaring toegewijd. Ik beschrijf ze in de geografische volgorde waarin ik ze heb mogen beleven. Van het Heilige Meer, de Zonnepoort op de berg, het eiland van de Maan en van de Zon, via het dorp van de Aardemoeder, de Vallei van de Condors en de Nazcalijnen tot aan de Navel van de Wereld, de Incatrail en Machu Picchu.

Een verbijsterende route door oude beschavingen in de moderne tijd, waarbij de woorden het kan altijd mooier werkelijkheid zijn geworden.

Uitgeverij Elikser € 22,50 https://webshop.elikser.nl/in-het-spoor-van-de-waterpoema

Werk niet alleen met ons, werk vanuit ons. Tot nog toe heb je vanuit je Aardse basis gewerkt. dat is een uitstekend begin, maar er is veel meer mogelijk. Je bent een sterrenkind. Uit sterrenstof ontstaan, kun je die krachten aanwenden. Werk als de Apu’s – vanuit de Hemel, al blijf je sterk met de Aarde verbonden. Straks daal je via de kop van de Condor symbolisch af naar de Aarde. Blijf vanuit dit perspectief werken. De blik van de condor, het inzicht vanuit de Hemel – vanuit het overzicht – is je nieuwe uitgangspunt. Leer erop te vertrouwen