lMandala Orakelboek; Levensvragen, overwegingen en affirmaties is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan de lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf.

Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je onzekerheden, vragen, wensen en je fantastisch potentieel. De teksten helpen je verder bij de oriëntatie op het levenspad, bij het aftasten van verschillende richtingen en het maken van keuzes. Er zijn 144 kleurtekeningen opgenomen, met evenzoveel levensvragen, overwegingen en affirmaties. Laat je inspireren.

Uitgeverij Elikser € 39,95 https://webshop.elikser.nl/mandala-orakelboek

Als ik teken, gaat dat voor een groot deel intuïtief en heb ik in wezen het gevoel dat er door mij heen wordt getekend, omdat het resultaat me vaak volledig verrast. Het is, net als de tekst, een geschenk, waar ik iets van mezelf aan heb mogen bijdragen en dat ik in liefde doorgeef – in de hoop dat jij er plezier aan beleeft en zelfs kracht uit put.