_DAT5025-11[1]Healingsessies houden in dat ik je help om jezelf te helpen bij de processen die je doormaakt om bij je hoogste potentieel, de hoogste visie van jezelf, te komen.

Richtprijs € 35,- per persoon per sessie (richttijd 30 minuten),

 

Energietekening, met nabespreking

Bij een energietekening maak ik een kp1010443leine mandala (cirkelvormige kernexpressie) van de kracht van iemand. Dit gaat intuïtief. Tijdens het tekenen mag diegene over zichzelf praten vanuit het moment. Ik stel daar alleen af en toe vragen bij, maar structureer niets. Als de tekening af is, vraag ik degene tegenover me eerst om mij er iets over te vertellen. Dat kan voldoende zijn. Maar aanwijzingen over de werking van een mandala, vlakverdeling, kleurgebruik en symboliek kan uitnodigen om op een andere manier te kijken. Uit het geheel ontstaat een indruk van hoe iemand er op dit moment energetisch voor staat, wat de wenselijke staat kan zijn en hoe daar bij te komen.

 

Klankmassage, met nabespreking

Klankmassage hoeft alleen ondergaan te worden. Met gesloten ogen zittend of liggend komt iemand in een warm bad van klanken terecht. Het voornaamste doel is ontspanning. Ik beweeg met verschillende instrumenten en klankgereedschap rond diegene en registreer wat er in de houding gebeurt. Juist omdat er geen woorden of andere betekenisgeving tijdens de sessie aan te pas komt, kan dit sterk emotionele reacties teweeg brengen. Daar gaan we na afloop op in, als degene die de sessie heeft ondergaan daar prijs op stelt.