p1030529

Ik verwijs graag door naar mensen die mij weer inspireren en die ik in hun dagelijkse praktijk heb meegemaakt.

 

 

 

https://www.berichtenvanboven.nl

Dorien Hoogerheide is een uitstekend medium. Ik beveel haar uit ervaring van harte aan. Bovendien is zij de auteur van de prachtige werken Liefde voor jezelf en Verlicht je leven. Het laatstgenoemde boek is echt hét werk voor deze bijzondere, maar ook moeilijke tijden. Ik raak er bij elke lezing weer door geïnspireerd.

https://www.kostherapie.nl

Hans Kos is de levenspartner van Dorien en een bijzonder healer. Hij is lang werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg als fysio- en manueel therapeut. Die kennis en technieken heeft hij leren integreren met alternatieve behandelwijzen en sjamanistische inzichten. Tot een nieuw holistisch geheel. Er wordt niet gedaan aan symptoombestrijding, maar je gaat bij hem op zoek naar de diepere oorzaken. Waarna je geholpen wordt om jezelf te helen.

https://www.patriesvanelsen.nl

Patries van Elsen is beeldend kunstenaar, ceremonieleider en spiritueel coach. Zij begeleidt ook spirituele reizen in Peru en ik kan uit ervaring zeggen dat je je geen betere begeleiding kunt wensen. Met name haar geleide meditaties zijn uitzonderlijk krachtig.  Ik heb nog een dag mogen bijdragen aan de afronding van de bouw van haar spirituele verblijfsplek Paititi Sonqo in Pisac. Een magische plek op aarde waar je ecobungalows kunt huren. Over haar schitterende schilderwerk is het boek Patries van Elsen; 21 jaar werk verschenen.

https://www.joriskomen.nl

Joris Komen is een begaafd fotograaf. Hij heeft de gave om op zich alledaagse taferelen op een bijzondere wijze voor het voetlicht te krijgen. Met prachtige thema’s, zoals blik op de weg waarbij een geplet blikje,waar je gewoonlijk geen aandacht aan zou besteden, je vanuit twee dimensies op geheel nieuwe wijze naar de omgevende drie dimensies laat kijken. Mogelijk komt je iets bekend voor aan zijn steigerreeks. Joris heeft vanuit die opzet de fotografie voor mijn boek Maya-Piramidemeditatie verzorgd.

https://www.elikser.nl

Jitske Kingma is de vrouw achter uitgeverij Elikser. Zij heeft een persoonlijke, betrokken en spirituele kijk op het uitgeven. Het is een plezier om met haar samen te werken. Elikser heeft buiten mijn gedichtenbundels om alle zes mijn boeken uitgebracht. Het is een kleine unieke uitgeverij met een groeiend bereik, die terecht steeds meer aandacht krijgt. Het gaat Jitske erom samen met de schrijvers iets moois in de wereld te zetten dat echt van betekenis is.

https://www.zingenvanuitjehart.nl

Carola Daum werkt op een doorvoelde manier met stemexpressie en klanken. Zij laat je ervaren hoe bevrijdend zingen is en hoe fijn het is om samen te klinken. Door je aandacht naar binnen te richten komen de klanken als vanzelf, uniek en in het moment. Via je stem en/of via andere instrumenten.
Zij nodigt je uit om jouw eigen innerlijke wereld van klanken te ontdekken. Ik heb met haar individueel en in een groepssessie/concert mee mogen klinken. Haar directe, spontane en open benadering werkt stimulerend en verfrissend.