piramideMaya-Piramidemeditatie; werken aan je Lichtlichamen – praktijkboek voor een nieuw tijdperk 
is een reishandleiding naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Onderweg worden eeuwenoude geheimen ontsluierd voor een nieuw tijdperk om ze te be-leven. Met behulp van de innerlijke piramides, als etherische structuren die de chakra’s ondersteunen, kan de reiziger aan zijn of haar lichtlichamen werken. Te weten: het Regenbooglichaam, het Gouden Lichaam en het Witte Lichaam. Mayasjamanen staan ons met raad en daad terzijde. Ik heb de oude kennis die in dit boek verwoord staat mogen opdoen bij de Maya’s en met begeleiding om kunnen zetten naar de moderne praktijk.

Maya-Piramidemeditatie helpt je te werken aan je aarding, je balans, je innerlijke kracht, je energievoorraden, je uitstraling, en je helende kwaliteiten. Het leert je wat je voor jezelf kunt betekenen. Hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren. Ook staat beschreven wat je voor je medemensen, voor de aarde en voor het hele universum kunt betekenen en hoe je aan de spirituele ontwikkeling kunt bijdragen.

Uitgeverij Elikser € 19.95 https://webshop.elikser.nl/maya-piramidemeditatie

Met de grote hoeveelheid in deze overgangsperiode (opnieuw) geopenbaarde kennis, waar de Maya-Piramidemeditatie deel van uitmaakt, hebben we op een energetisch keerpunt de gereedschappen in handen om aan een unieke wereld te bouwen. Om het hoogste visioen dat we maar individueel en gezamenlijk van onszelf kunnen hebben, daadwerkelijk tot stand te brengen en uit te dragen. Daar gaat het volgende tijdperk over. Als je ervoor kiest.